DPS HN: Izabran novi saziv Opštinskog odboraOdbor DPS-a

– Još jedna u nizu konferencija je pokazatelj da DPS intenzivno nastavlja sa kadrovskim jačanjem partije, što je ispunjenje jednog od glavnih ciljeva postavljenih na Kongresu iz januara mjeseca ove godine – navodi se u saopštenju.

Sa skupa je poslata poruka da je prioritetan cilj partije očuvanje građanskog i sekularnog koncepta države. Poručeno je da će DPS biti stožer buduće državne vlasti, koja će nastaviti dalju gradnju evropskog puta Crne Gore.

 Prisutnima se obratio generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović koji je rekao da je svima poznato kakav je pravac politika državne vlasti i kuda to vodi. On je konstatovao da jedino DPS zajedno sa okupljenim građanskim snagama može učiniti da Crna Gora izađe iz mraka u koji je dovela trenutna vlast.

 “Zato nam je potreban dodatan entuzijazam, dodatno jačanje kadrovskih snaga, koje će doprinijeti procesu očuvanja temeljnih vrijednosti građanske Crne Gore”, poručio je Bogdanović.

Konferenciji su pored generalnog sekretara, prisustvovali i koodrinator ispred Izvršnog odbora DPS-a Aleksandar Pavićević, članovi Glavnog odbora iz Herceg Novog, predstavnik koalicionog partnera iz SD Rajko Komnenić, kao i drugi gosti.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga