Dvije odbornice SNP-a napustile partiju zbog manjinske vlade
Ovu informaciju je za medije potvrdila odbornica Milica Kostić, rekavši da su ona i Božović napustile OO HN SNP ali da mandati neće biti vraćeni.

„Poštovani, informacija je u cjelosti tačna. Kao što je poznato, na zadnjoj sjednici GO SNP CG, Slavica Božović i ja smo u cjelosti prenijele stav i zastupale jednoglasnu odluku OO SNP Herceg Novi, a koja se tiče neslaganja sa predlogom ulaska SNP-a u manjinsku Vladu. Ostali članovi iz Herceg Novog, koji su bili dužni da zastupaju odluku svog OO nisu to uradili, već su zastupali lične stavove i interese, bazirane na interesima rukovodeće strukture partije“, precizirala je Kostić.

Ona je kazala da ovo sve navodi na političku korupciju unutar SNP-a.

„Iskreno govoreći, sve to jasno ukazuje na postojanje političke korupcije u redovima SNP. Isto tako, istupanje u javnosti sa netačnim izjavama u ime časnih i poštenih članova SNP-a naveo nas je na jedinu ispravnu i moguću odluku, koju u trenutku sve prisutnijeg javnog posrnuća SNP-a možemo donijeti, a to je istupanje iz partije“, ocjenjuje Kostić.

„Ne želeći da budemo dio te priče, a budući da u opštini Herceg Novi zauzimamo funkcije odbornica u lokalnom parlamentu, iskoristićemo zakonsko pravo da zadržimo mandate i nastupamo ubuduće u svojstvu nezavisnih odbornica,čime ćemo zaštititi svakog iskrenog i poštenog člana SNP-a u Herceg Novom.Smatram da je svaki drugi komentar suvišan“, zaključila je ona u svom saoštenju za medije.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga