TEMA FORMIRANJE NOVE VLADE

FOTO – U toku sastanak stare parlamentarne većine

Sastanak predstavnika partija koje su osvojile većinu na izborima 30. avgusta 2020. godine, na kome bi trebalo da se pregovora o formiranju nove vlade, počeo je oko 13 sati.
Sastanak predstavnika partija koje su osvojile većinu na izborima 30. avgusta 2020. godine, na kome bi trebalo da se pregovora o formiranju nove vlade, počeo je oko 13 sati.Današnjem sastanku pristustvuju lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević, poslanik PzP-a Branko Radulović, lider DEMOS-a Miodrag Lekić, predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, i predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, poslanici Demokrata Momo Koprivica, Danilo Šaranović i Zdenka Popović, predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, potpredsjednik GP URA Miloš Konatar i izvršni direktor te partije Zoran Mikić, kao i poslanik Radničke partije Maksim Vučinić.

Foto: Filip Filipović/ADRIA
Foto: Filip Filipović/ ADRIA

Podjsetimo, oni su na sastanku 2. septembra potpisali sporazum kojim je predviđeno da se njihova saradnja bazira na poštovanju izborne volje građana od 30. avgusta 2020.

Foto: Filip Filipović/ADRIA


Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Vodeeeee!Dj’ao vas popio!


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services