Nisu prihvatili poziv

HGI nije prihvatio ponudu Naroda pobjeđuje da sudjeluje u vlasti

“Davajući doprinos kulturi dijaloga i smatrajući da u interesu građana Tivta politički činioci, pored svih razlika i neslaganja treba da razgovaraju, Hrvatska građanska inicijativa se danas odazvala pozivu koalicije Narod pobjeđuje za službenim susretom”-saopšteno je iz ove partije.
“Davajući doprinos kulturi dijaloga i smatrajući da u interesu građana Tivta politički činioci, pored svih razlika i neslaganja treba da razgovaraju, Hrvatska građanska inicijativa se danas odazvala pozivu koalicije Narod pobjeđuje za službenim susretom”-saopšteno je iz ove partije.Nakon korektne razmijene mišljenja i stavova predstavnici Hrvatske građanske inicijative su se zahvalili i nisu prihvatili poziv koalicije Narod pobjeđuje za koaliranjem i sudjelovanjem u budućoj tivatskoj vlasti.

HGI ostaje dosljedan u sprovođenju svojih programskih ciljeva i ideologije, koji joj su važniji od bilo koje pozicije i funkcije. Posljednja dešavanja na državnoj, kao i na lokalnoj razni potvrđuju stav da Hrvatska građanska inicijativa ne trči za foteljama, već ustrajno sprovodi programska načela i konzistentno se vodi svojim ideološkim principima. Činjenica što svi važniji politički subjekti u Tivtu žele suradnju s nama je jedna od potvrda našeg renomea i društvenog ugleda, koji smo izgradili za više od 20 godina koliko već postojimo na političkom polju Crne Gore. Ipak u svojem djelovanju i dalje ćemo se voditi onim što su ideje Hrvatske građanske inicijative, a one su na korist, ne samo Hrvata već svih građana Tivta i Crne Gore. Osnaženi povjerenjem koji su nam ukazali Tivćani i zahvaljujući kojem smo treći po snazi politički subjekt u Tivtu, nastavljamo dalje u svojoj političkoj misiji, a za bolji Tivat i za bolju Crnu Goru” – saopšteno je iz Hrvatske građanske inicijative.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services