KOALICIJA DPS, SDP I SD

Koalicija DPS, SD, SDP, LP poziva za dogovor oko postizborne saradnje u Tivtu

Koalicija DPS, SD, SDP, LP “Prava stvar – Za Tivat svih nas”, koja je, kako su saopštili, sa 12 osvojenih mandata pobjednička lista na lokalnim izborima u Tivtu, uputila je pozive na razgovore i dogovore o postizbornoj saradnji.
Koalicija DPS, SD, SDP, LP “Prava stvar – Za Tivat svih nas”, koja je, kako su saopštili, sa 12 osvojenih mandata pobjednička lista na lokalnim izborima u Tivtu, uputila je pozive na razgovore i dogovore o postizbornoj saradnji.“Sa ciljem da Tivat dobije stabilnu vlast, funkcionalnu lokalnu samoupravu i stručnu i operativnu lokalnu upravu, poziv smo uputili i razgovarali sa Hrvatskom građanskom inicijativom. Naš stav da pozovemo liste koje dijele vrijednosti građanskog društva i bliske izborne programe rezultirao je pozivom na saradnju i razgovorom sa Bokeškim forumom”, naveli su u zajedničkom saopštenju tivatske koalicije.

Uputili su poziv i Krtoljskoj listi.

“Zvaničan poziv uputili smo i Krtoljskoj listi, smatrajući ovu listu osvježenjem na političkoj sceni Tivta i listom sa vizijom i ciljevima koji su bliski našem zajedničkom cilju, a to je Tivat svih nas, Tivat po mjeri svih njenih građana, Tivat sa razvojnim potencijalom koji je neophodno realizovati na način i po principima održivog razvoja”, dodaju iz Koalicije.

Otvoren poziv uputili su i partijama koje u Inicijativi tivatske koalicije prepoznaju ” širinu političkog pristupa”.

“Koristimo priliku da uputimo otvoreni poziv onim političkim subjektima, koji su učesnici izbora u Tivtu a u našoj inicijativi prepoznaju širinu političkog pristupa, mogućnost da učešćem u njoj doprinesu stabilnosti i potrebi budućeg političkog djelovanja i neophodnog kompromisnog pristupa u cilju omogućavanja uspješnog razvoja našeg grada”, istakli su iz koalicije.

Poručuju da funkcije nisu na listi prioriteta te koalicije.

“Ono što poručujemo svim građankama i građanima Tivta je da na tom putu ka dogovoru i saradnji koalicija DPS, SD, SDP, LP, na čelu sa nositeljkom naše liste, nijednog trenutka funkcije u lokalnoj samoupravi ne stavlja na listu svojih prioriteta, već naprotiv, nudi potencijalnim koalicionim partnerima mogućnost da kroz prihvatanje istih pokažu i u narednom četvorogodišnjem mandatu dokažu svoju političku odgovornost i ozbiljnost kao i sposobnost upravljanja gradom. Koalicija DPS, SD, SDP, LP kao najjača lista lokalnih izbora, biće pokretač, snažna podrška i pouzdan partner uspješnog zajedničkog razvoja Tivta”, zaključili su iz Tivatske koalicije.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Daj bože, bilo bi super.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga