Ministarstvo vanjskih poslova

Konjević i Krivokapić sa hrvatskim zvaničnicima otkrivaju spomen ploču u Morinju

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević i ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić otkriće u ponedeljak 10. oktobra u 11:30 časova spomen ploču u logoru Morinj, zajedno sa hrvatskim kolegama – potpredsjednikom Vlade i ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom i ministrom vanjskih i evropskih poslova Gordanom Grlićem Radmanom.
Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević i ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić otkriće u ponedeljak 10. oktobra u 11:30 časova spomen ploču u logoru Morinj, zajedno sa hrvatskim kolegama – potpredsjednikom Vlade i ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom i ministrom vanjskih i evropskih poslova Gordanom Grlićem Radmanom.Nakon otkrivanja spomen ploče, crnogorski i hrvatski zvaničnici obratiće se javnosti u 12:00 časova.Komentari

2 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

dali ce ova dvoica notici u LORU da postave plocu nasima koje su mucili i na kraju ubili da im se ni danas grobovi neznaju.
sramotno ponasanje ovih ministara.

Ako je ista ovakva ploča podignuta u Lori, ili će uskoro biti podignuta, uz prisustvo ministara, onda je ovo ljudski i čojski potez. Ako nije, onda nešto nije u redu.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga