• Početak
  • Vijesti
  • Politika
  • Koprivica: Saglasili smo se oko nekih metodoloških principa, na sporazumu nema potpisa 41 poslanika

PRES KONFERENCIJA NAKON SASTANKA „STARE VEĆINE“

Koprivica: Saglasili smo se oko nekih metodoloških principa, na sporazumu nema potpisa 41 poslanika

Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica zadovoljan je kako je protekao današnji sastanak „stare većine“, navodeći da je valadala korektna atmosfera i da je postignuta saglasnost oko metodoloških principa.
Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica zadovoljan je kako je protekao današnji sastanak „stare većine“, navodeći da je valadala korektna atmosfera i da je postignuta saglasnost oko metodoloških principa.On je na konferenciji za medije nakon sastanka kazao da smatra da su ovi sastanci afirmacija politike Demokratske Crne Gore i da je ta partija nastavila sa konstuktivnim principom

„Na prošlom sastanku smo prihvatili 100 odsto prijedloga kolega, a 100 odsto naših je odbijeno. Ali mi se ne ljutimo i nastavljamo sa konstruktivnim pristupom. Tražili smo da se prvo utvrdi metodologija u pregovorima“, rekao je on.

Smatraju da treba, kako je rekao, da se prvo utvrdi šta je u raspodjeli mjesta, a da tek onda se pređe na imena i na kadrovsku priču.

„Mislim da je to ispravan prisrup. Utvrdili smo – novo rukovodstvo Skupštine, predsjednik Skupštine, predsjednici odbora, potpredsjednici odbora koje bi birala parlamentarna većina, predsjednik Vlade, potpredsjednici“, rekao je Koprivica.

Saglasili su se, kako kaže, da fokus bude na na socio-ekonomske i institucionalne teme.

„Dogovorili smo plan rada koji će biti konstruktivan i, vjerujem, produktivan. Cilj je da se razgovori intenziviraju i da se u bližoj pespektivi dešavaju svakog dana“, naveo je on.

Dodao je da će javnost biti zadovoljena tek kad izaberu novo rukovodstvo Skupštine i novu vladu.

On je naveo i da na Sporazum nije stavljen potpis 41 poslanika.

“Rekao bih da je organizator sastanka tražio da se na politički sporazum stavi potpis 41 poslanika, ali je to izostao. Vi kao novinari istražite ko nije pristao da stavi 41 potpis poslanika”, dodao je Koprivica.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services