Mandić: Delić je novi predsjednik opštine MojkovacSa konferencije

U izbornom štabu koalicije Za budućnost Mojkovca proslavlja se pobjeda opozicije. Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da će novi predsjednik Opštine biti nosilac te liste Vesko Delić.

„Novi gradonačelnik će biti naš mladi političar koji je nju i zaslužio uz vašu podršku na izborima. Novi gradonačelnik će biti Vesko Delić, poručio je Mandić.

On je kazao da želi da čestita koalicionim partnerima koji su osvojili ove mandate.

„Vlast u Mojkovcu će se formirati na osnovu izbornog rezultata. Ono što nam je narod dao bratski da podijelimo”, rekao je on.

Delić je rekao da su nakon 30 godina uspjeli da vrate Mojkovac građanima.

Već od ponedjeljka iniciraću razgovor sa svim koalicionim partnerima da bi formirali novu vlast. Ovaj grad zaslužuje da se što prije formira nova vlast. Još jednom želim da vam čestitam pobjedu i da ovaj grad dobije vlast kakvu zaslužuje“, zaključio je Delić.

Joković: Hobotnici otkinut još jedan pipak

Lider SNP-a, jedne od članica koalicije „Za budućnost Mojkovca“, Vladimir Joković kazao je da se posle 16 godina vlast vratila narodu te da je „hobotnici otkinut još jedan pipak“.

„Sve redom gube i više nikada u Crnoj Gori neće biti nedemokratske vlasti. Svih ovih dana nismo sumnjali da će pobjeda biti naša. Veličanstvene litije su oslobodile narod i krenulo se putem pridruživanja Crne Gore razvijenim demokratijama svijeta“, rekao je Joković.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga