Predsjednički izbori

Mandić: Smjenom Đukanovića autokratski režim odlazi u prošlost

„Nakon smjene Mila Đukanovića sa mjesta predsjednika Crne Gore, moći ćemo da kažemo da je jedan opasni autokratski režim otišao u prošlost“, istakao je Mandić u Herceg Novom.
„Nakon smjene Mila Đukanovića sa mjesta predsjednika Crne Gore, moći ćemo da kažemo da je jedan opasni autokratski režim otišao u prošlost“, istakao je Mandić u Herceg Novom.Kako kaže, da bi Crna Gora mogla da krene naprijed, mora se dovesti do kraja borba protiv korupcije i organizovanog kriminala.
„Imamo obavezu da kroz zakon omogućimo pravosudnim organima da od onih koji su pljačkali državu oduzmu imovinu i stave je na raspolaganje građanima Crne Gore. Tako bi se vratile desetine i stotine miliona evra u državni budžet i time popravila socijalna slika“, rekao je Mandić.
Navodi da žele da zaposle Crnu Goru i da se zalažu za novu organizaciju vlasti kroz decentralizaciju.
„Direktor Morskog dobra dolazi iz naših redova. Zatekao je na računu tog preduzeća nepunih 2 miliona evra. Sada, sa njegovim dobrim upravljanjem i radom svih ljudi u Morskom dobru, na računu je gotovo 12 miliona. Tako je kada se pošteno radi“, jasan je Mandić.
Pojašnjava da bi primorskim opštinama trebalo omogućiti da upravljaju Morskim dobrom jer one najbolje znaju kako raspolagati tim resursom.
Mandić je kazao da očekuje veliku podršku u Herceg Novom.

„Imamo ideju pomirenja koja je okrenuta dobru svakog građanina Crne Gore, nezavisno od vjere i nacije. Mi smo jedni drugima najbliži“, naveo je Mandić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services