• Početak
  • Vijesti
  • Politika
  • Milanović: Vučić je jedini srpski predsjednik koji je tražio da posjeti Jasenovac, lično ću ga tamo odvesti

Milanović: Vučić je jedini srpski predsjednik koji je tražio da posjeti Jasenovac, lično ću ga tamo odvestiMilanović – Foto: Agencije

Milanović je istakao da je Vučić prvi srpski predsjednik koji je tražio da posjeti Jasenovac i da će ga on tamo lično odvesti za ruku.

„Dajte da prvo raščistimo tajming pada ukrajinskog aviona sa srpskim oružjem i Vučićeve eskapade. Činjenica je da je danima prije pada aviona Vučić pripremao svoj put u Jasenovac i da vjerovatno nisu namjerno srušili avion. Nije povezano jedno s drugim. No nije se radilo kako se trebalo raditi. Radilo se potajno preko posrednika. Bio sam detaljno o tome obaviješten cijelo vrijeme, ali nisam o tome govorio“, kazao je Milanović.

On je kazao da je Vučić prvi srpski predsjednik koji je tražio da posjeti Jasenovac i da je tu posjetu trebao službeno najaviti.

„Gospodin Vučić je to trebao službeno najaviti. To je normalno da se tako napravi. On je prvi srpski predsjednik koji je to tražio. Vučić u zadnje vrijeme vidim da balansira svoje izjave pa i oko tog mita da je u Jasenovcu stradalo 700.000 ljudi. Pa nije ni blizu. Šta, 90.000 ljudi nije dosta? Ako želiš konkretan susjedski odnos, pa daj doprinesi tome. Što se tiče odlaska u Jasenovac, na kraju ću ga ja tamo odvesti za ruku ako ne bude išlo drukčije“, kazao je Milanović.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga