Skip to main content


Predsjednički izbori

Milatović: Slavićemo 2. april kao dan zlatne slobode

“Slavićemo dan zlatne slobode, baš onako kako je opisan u čuvenoj pjesmi „Boka“, obećavam vam večeras! Jer 2. aprila, cijela Crna Gora dobija, a Đukanović gubi. To je klatno koje će ovog puta prevagnuti u korist građana”, rekao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat obraćajući se brojnim stanovnicima Boke koji su prisustvovali konvenciji u Herceg Novom.
“Slavićemo dan zlatne slobode, baš onako kako je opisan u čuvenoj pjesmi „Boka“, obećavam vam večeras! Jer 2. aprila, cijela Crna Gora dobija, a Đukanović gubi. To je klatno koje će ovog puta prevagnuti u korist građana”, rekao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat obraćajući se brojnim stanovnicima Boke koji su prisustvovali konvenciji u Herceg Novom.Zahvaljujući se na iskrenoj podršci koju je dobio u prvom krugu, Milatović je naveo da je siguran da če nakon drugog kruga zajedno planirati bolju budućnost cijele Boke.
“DPS i Đukanović su milsili da će vladati vječno. To pokazuje i način na koji su svoju djecu uvrstili u političke i poslovne relacije. Vjerovali su da nema kraja i da će vladati kao dinastija. Ali oni nisu plemići i ovo nije njihovo privatno vlasništvo! Dok smo mi, obični građani, radili pošteno i plaćali porez oni su taj novac raspoređivali kako im je padalo na pamet, i uglavnom u sopstvene džepove“, kazao je Milatović.
Govoreći o prividnoj reformi DPS-a Milatović je istakao:
„Mijanjali su logo, font i slogane, ali nikada nisu promijenili ćud i suštinu. Umjesto da evoluiraju kao partija, oni su uspjeli da afirmišu sve ono najgore što imaju“ i dodao:
„Čak ni nakon poraza 30. avgusta u DPS-u ne razmišljaju o promjenama, pa kakvi li su to mladi i progresivni ljudi kad im se i nakon 30 godina jedan čovjek pita za sve? Zato nisu ni dorasli ideji promjene“.
„Oni možda nisu, ali vremena su se itekako promijenila. Rođena je Novska lista i nastale su nove partije, pojavili se novi ljudi, krenuo je talas promjena i zajedno sa svima koji su ovih 30 godina držali budnom ideju o boljoj Crnoj Gori 2. aprila ćemo Milu reći zbogom, a dobar dan Crnoj Gori!, kazao je Milatovič.
Pozivajući građanke i građane da u što većem broju izađu na birališta Milatović je istakao da ovo nije pobjeda Jakova Milatovića već svih onih koji žele dobro ovoj zemlji.
“Svaki glas je važan i svaki glas će jednako doprinijeti da već jednom vidimo leđa čovjeku koji je svih ovih godina pod izgovorom patriotizma radio za ličnu i porodičnu korist i nikako za dobro Crne Gore. Zato, slavićemo 2. april kao dan zlatne slobode”,zaključio je Milatovič.

Na konvenciji su osim Milatovića govorili i dr Savo Marić, Miloš Konjević, Jovan Subotić i Jasmina Konjević u ime Novske liste, Željko Komnenović, Stevan Katić i Vladimir Jokić, predsjednici opština Tivat, Herceg Novi i Kotor, Ivan Otović, predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, te Dejan Vukšič, predsjednik Demohrišćanskog pokreta i Filip Radulović, član predsjedništva Pokreta Evropa sad.

GalerijaKomentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bando Siptarska. Uzeo si sve poluge moci u drzavnoj bezbjednosti. Odradjujes isti posao kao Zelenski i navodis glupe Srbe u nestajanje. Isti sistem isto stradanje. I ti mislis da smo svi Srbi naivni. Pricas nam jadne siptarske price o pravdi. Kad se slucaj Medinice i Jovanica zavrsi platicemo im i odstetu kao Saricima. Sacekacu i predsjednicke izbore da obelodanim srbomrzacku bandu u H. Novom. Upoznao sam ih jako dobro. Narkomane i zadnji stalez sa kim bi se nasi novljani mogli poistovjetiti. Braco Srbi, birajte samo prave Srbe. Ovi lelujavi Crnogorci Vas samo zavode na pogresne ideale naseg bitisanja na ovim prostorima. Dokle cete vjerovati tudjinima? Program NATO je protiv nas razradjen, a mi i dalje naivni. Osiromasenim uranijumom su tukli po srpskoj Lustici i mi im i dalje vjerujemo da su nas samo htjeli prevaspitati. Da ne bi samo  siptarske sluzbe znale ko stoji iza ovog posta dajem svoje puno ime i prezime; prof. mg Milan Isakovic. Ubij te me, ja i sada drzim cas!!! PS. Ne mogu da izdrzim nepravdu. Stoka ce nam vladati jos 500godina.


Povezani članci