Skip to main content


Predsjednički izbori

Milatović: U Tivtu i Kotoru vjeruju u ispravan put kojim idemo

„Građanke i građani Tivta i Kotora, ali i čelnici opština uvjereni su da smo na pragu nove faze u razvoju Crne Gore, one koja uključuje ekonomski procvat i objedinjavanje svih potencijala podneblja koje je pod budnom pažnjom turista iz cijelog svijeta“, kazao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat tokom boravka u ove dvije primorske opštine.
„Građanke i građani Tivta i Kotora, ali i čelnici opština uvjereni su da smo na pragu nove faze u razvoju Crne Gore, one koja uključuje ekonomski procvat i objedinjavanje svih potencijala podneblja koje je pod budnom pažnjom turista iz cijelog svijeta“, kazao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat tokom boravka u ove dvije primorske opštine.Zahvaljujući se na podršci Komnenoviću i listi Narod Pobjeđuje koju je on predvodio na lokalnim izborima, Vladimiru Jokiću i Demokratama, DF-u, Građanskom pokretu URA, lokalnim listama u Boki i svima „koji su nas zaista onako iskreno podržali i sa kojima ćemo zapečatiti podršku u drugom krugu“ Milatović je poručio da se predsjedničkim izborima „zaokružuje ova velika borba prortiv nepravde i protiv siromaštva“.

„Sasvim je jasno da je došlo vrijeme u kojem na svim nivoima pobjeđuju snage okupljene oko ideje o boljoj Crnoj Gori. One ideje koja počiva na interesovanju pojedinca za lični integritet, slobodu, životni standard i ekonomski progres. Prioriteti zbog kojih će Crna Gora biti primjer ubraznog razvoja, mjesecima unazad smanjuju buku odlazećeg predsjednika. Rukopis kojim je do sada diskreditovao svaki pokušaj da se spasimo njegove diktature se više ne prima u oslobođenoj misli našeg naroda. Uspjećemo zajedno!“, zaključio je Milatović.

GalerijaKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci