„NA IZBORIMA SE ODLUČUJE O SISTEMU VRIJEDNOSTI“

Mugoša: Za četiri godine stabilnosti i prosperiteta Tivta, bisera Boke Kotorske

Potpredsjednik SD-a Boris Mugoša na završnoj pobjedničkoj konvenciji izborne liste „Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas“, kazao je da je poljuljani sistem vrijednosti pokušao da udari u ono što je srce Tivta, a to je građanska tolerancija, suživot, multietnički i multivjerski sklad.
Potpredsjednik SD-a Boris Mugoša na završnoj pobjedničkoj konvenciji izborne liste „Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas“, kazao je da je poljuljani sistem vrijednosti pokušao da udari u ono što je srce Tivta, a to je građanska tolerancija, suživot, multietnički i multivjerski sklad.„U posljednje dvije godine napravljen je od političke scene jedan klasičan cirkus u kojem su nažalost taoci građanke i građani Crne Gore“, rekao je Mugoša.

On se osvrnuo na obećanja političke konkurencije i učinjeno u prethodnom periodu.

„Sjećate se onih obećanja da će donijeti na stotine i stotine novih investicija, a samo su im trebale dvije godine da nam nažalost donesu milijardu i sto miliona zaduženja. Sjećate se kako su govorili da će dovesti nove investitore, a nažalost su rastjerali mnoge kvalitetne postojeće investitore. Sjećate li se kako su nam govorili kako će kapitalni budžet da bude fenomenalan, kako će realizovati mnogo projekata, a na primjer u ovoj godini od 350 projekata realizuje se 85. Ali neću se baviti onim što su oni uradili na državnom nivou, nego ću potrošiti malo vremena na ono što su uradili na lokalnom nivou. Rekoše mi prijatelji iz Tivta da su radili ponešto, polutrotoar koji je svečano otvoren, za koji sam čuo da je dosta plaćen. Zatim sad već čuvenu sijalicu, koja kažu toliko jako sija da se nadaju da je u pitanju led rasvjeta zbog štednje. I naravno imamo i polovne kamione iz Beograda, ali mi partijske kolege iz Tivta rekoše da tu ima posla za nadležne tužilačke organe“, istakao je Mugoša.

Mugoša je kazao da se na izborima odlučuje o sistemu vrijednosti.

„Mi ćemo sve ovo popraviti, izgradićemo, vratićemo investitore, ali ovdje se ne radi o tome, ovdje se radi o sistemu vrijednosti. Mi nažalost proživljavamo jedan „iščašeni“ sistem vrijednosti, koji je ovdje u Tivtu pokušao da udari u ono što je srce Tivta, a to je građanska tolerancija, suživot, multietnički i multivjerski sklad. E to nam je osnovni zadatak na ovim izborima. Ja vjerujem da ćemo pobijediti. Vjerujem zato što to nije zadatak samo za ove izbore, nego moramo da razmišljamo u kakvom ambijentu, u kakvim sredinama, treba da rastu naša djeca i koje vrijednosti treba da usvajaju u najranijem djetinjstvu, jer vidimo nažalost da je na sceni i zloupotreba djece u dnevnopolitičke i ideološke svrhe. Zato poštovane građanke i građani Tivta 23. oktobra časno, pošteno, „relaksirano“, sa osmijehom na licu, izađimo na izbore i zaokružimo 4, za 4 godine stabilnosti i prosperiteta ovog grada. Za 4 godine razvoja Tivta koji je biser Boke Kotorske, crnogorske i evropske. Ja vjerujem u odličan rezultat 23.oktobra. Ali onda ćemo da uradimo najvažniju stvar, za par mjeseci ćemo pobijediti na vanrednim parlamentarnim izborima i vratićemo Crnu Goru na evropski i evroatlanski put“, zaključio je Mugoša.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga