• Početak
  • Vijesti
  • Politika
  • Nikola Jovanović pušten iz policije: Ovim je DPS pokazao da su im ovo poslednje političke sekunde u Mojkovcu

Nikola Jovanović pušten iz policije: Ovim je DPS pokazao da su im ovo poslednje političke sekunde u MojkovcuNikola Jovanović

Jovanović je ovom prilikom pojasnio da je izborni štab koalicije Za budućnost Mojkovca dosta rano dobio informacije da se na terenu dešavaju razne nepravilnosti u vidu organizovanja neregularnih izbornih štabova u kojima se vrše krivična djela kupovine ličnih karata i uticaj na birače kao i da je određeni broj birača premješten iz opštine u opštinu i da se radi o biračima koji ne ispunjavaju rezidencijalni uslov i da ne bi trebalo da učestvuju na lokalnim izborima.

Podsjećamo, Jovanović je ranije danas priveden na saslušanje nakon što su aktivisti koalicije Za budućnost Mojkovca razotkrili ilegalne izborne štabove Demokratske partije socijalista za koju sumnjaju da su vršili krivična djela kupovine ličnih karata, uticaj na birače i tome slično.

“U svijetlu tih provjera danas smo u toku dana otišli na više lokacija gdje smo naišli na određene sumnjive aktivnosti koje smo kao odgovorni građani prijavili nadležnim organima odnosno policiji. Upravo se desilo ono što DPS radi godinama, a to je da zamjenom teza podnosi prijave protiv onih koji otkrivaju vršenje krivičnih djela i koji se bore da se ta krivična djela ne vrše. Ovim je DPS pokazao da otkucava poslednje političke sekunde u Mojkovcu i da koalicija Za budućnost Mojkovca sa koalicionim partnerima definitivno preuzima vlast u Mojkovcu.

Jovanović je naglasio da je već sad u Mojkovcu rekordna izlaznost i pozvao je Mojkovčane koji još nisu iskoristili svoje biračko pravo da to učine i da se upišu u izvjesnu izbornu pobjedu.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services