ISTIČE ROK ZA DOGOVOR

Novi sastanak parlamentarne većine danas u Skupštini

Novi sastanak predstavnika parlamentarne većine o formiranju Vlade i sastavu novog skupštinskog rukovodstva biće održan danas u 10 časova. Ta informacija potvrđena je nezvanično Portalu RTCG. Sastanak će biti održan u Skupštini Crne Gore.
Novi sastanak predstavnika parlamentarne većine o formiranju Vlade i sastavu novog skupštinskog rukovodstva biće održan danas u 10 časova. Ta informacija potvrđena je nezvanično Portalu RTCG. Sastanak će biti održan u Skupštini Crne Gore.Postoje naznake da je parlamentarna većina veoma blizu dogovora o formiranju nove vlade, ali zvanične potvrde još nema.

Predstavnici parlamentarne većine do sad su se sastajali više puta kako bi postigli dogovor o izboru mandatara i rukovodstva Skupštine, ali konačan sporazum još nije postignut.

Kao mogući mandatar pominjan je predsjednik Demosa Miodrag Lekić, ali i još neki predstavnici političkih subjekata koji učestvuju u pregovorima.

Sastanak je posebno važan ako se ima u vidu da ističe rok u kojem skupštinska većina treba da predloži novog mandatara.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga