Novska lista ipak dio vlasti u Novom, Savu Mariću mjesto direktora Instituta?Herceg Novi

Prema informacijama kojima raspolaže Radio Jadran, u Novskoj listi do prije desetak dana nijesu znali kakva je njihova „trenutna pozicija“.

Novska lista će, navodno, ostati bez mjesta potpredsjednika Opštine (koje je u prošlom sazivu lokalnog parlamenta obnašao Miloš Konjević), ali će dobiti mjesto potpredsjednika Skupštine.

Pojedini dosadašnji načelnici sekretarijata ostaće na svojim pozicijama, kao što su Boris Obradović i Vladimir Velaš. Dosadašnji sekretar za sport, Darko Klasić, bi trebalo da bude zamjenik načelnice Komunalne policije. Dosadašnja sekretarka za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo, Suzana Memarević, biće zamjenica u tom resoru.

 Jovan Subotić trebalo bi da bude angažovan u Kancelariji za međunarodnu saradnju. Olivera Doklestić ostaje direktorica Vodovoda i kanalizacije doo. Jasmina Konjević će biti u Agenciji za izgradnju i razvoj.

Pavle Obradović više neće biti direktor Turističke organizacije.

Kao opcija za mjesto direktora Instituta Igalo pominje se predsjednik i nosilac Novske liste, dr Savo Marić.

Radio Jadran kontaktirao je dr Sava Marića, međutim, danas nije htio da komentariše ove navode, dodajući da će biti dostupan za komentar kada, kako je rekao, „završe razgovore“.

Podsjetićemo da su na posljednjim lokalnim izborima, održanim 9. maja, Demokrate osvojile 10 mandata, DPS/SD – Evropski tim za Herceg Novi 8 mandata, po 7 mandata Novska lista i koalicija Za budućnost Herceg Novog, koalicija Crno na bijelo 2 mandata i i Pravi Novi jedan mandat.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services