Otović: „Ne prihvatamo izdaju izborne volje građana“
Akcijom „Blokadom protiv izdaje“,  okupljeni građani su željeli da izraze svoje nezadovoljstvo o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, kao i da  „opomenu one koji su krenuli putem izdaje izborne volje građana da prekinu sa politikom diktata, odustanu od formiranja vlade sa DPS i vrate se dogovorima unutar parlamentarne većine. 

„Blokadom protiv izdaje, želimo da pošaljemo jasnu poruku da Nova srpska demokratija, Demokratski front i svi građani Herceg Novog koji su 30. avgusta glasali za promjene neće dozvoliti prekrajanje izborne volje“, kazao je za Jadran Novi u ime Nove srpske demokratije, Ivan Otović, dodajući da je ovo samo početak njihove borbe, kao i da se Demokratska partija socijalista više nikada ne smije vratiti na vlast.

Sličnu poruku, imao je i Živko Krunić iz Demokratske narodne partije. Za Jadran Novi, Krunić je kazao da je zadovoljan večerašnjom blokadom, s obzirom da je ovo bio prvi dan, kao i da se nada da, u koliko to bude potrebno, sledećeg puta biti još brojnija.

„Mi smo ispoštovali odluku predsjedništva DF-a i pozvali građane i glasače da izađu na protest,“ kazao je Krunić, zahalivši se svima koji su večeras bili prisutni, dodajući da će sledeće okuplajnje, po potrebi biti zakazano u narednom periodu.

Današnja blokada saobraćajnice trajala je sat vremena.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga