Opština Tivat

Petković i Brinić potpredsjednici Opštine Tivat

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Tivat za nove potpredsjednike opštine izabrani su Andrija Petković iz Bokeškog foruma i Jovan Brinić iz Krtoljske liste.
Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Tivat za nove potpredsjednike opštine izabrani su Andrija Petković iz Bokeškog foruma i Jovan Brinić iz Krtoljske liste.Za izbor Petkovića glasalo je 17 odbornika vladajuće koalicije, dva odbornika HGI su bila protiv, a za izbor Brinića glasalo je 20 odbornika , 17 iz vladajuće koalicije i tri odbornika HGI.

Nakon što je predsjednik SO Tivat Miljan Marković otvorio 8. skupštinsko zasijedanje i konstatovao da sjednici prisustvuju direktorica JU Gradska biblioteka Vesna Barbić, direktor Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda doo Stefan Čobanović i Sonja Kralj ispred Agencije za zaštitu životne sredine te Ivan Starčević ispred Matice Boke kroz institut Slobodna stolica, izvršena je prozivka odbornika.

Konstatovano je da sjednici prisustvuje 31 odbornik odnosno da postoji kvorum. Potom se pristupilo utvrđivanju Dnevnog reda koji je imao šest osnovnih tačaka a još devet su predložili predsjednik Opštine i predsjednik Skupštine opštine Tivat.

Dnevni red od 15 tačaka, odbornici SO Tivat su usvojili sa 17 glasova za, bez glasova protiv i bez uzdržanih.

Odbornici su sa 17 glasova za, dva protiv i bez uzdržanih dali saglasnost na funkciju potpredsjednika opštine Tivat bude imenovan Andrija Petković.

Biografiju Andrije Petkovića pročitao je Ilko Klakor a rasprava koja je uslijedila trajala je duže od sat vremena.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services