Skip to main content


Sjutra IV sjednica sa 28 tačaka: Rebalans budžeta, Opština “istupa” iz Vodacoma, izvještaji o radu preduzećaSkupština Opštine Herceg Novi

Između ostalih, odbornici bi trebalo da se izjasne o Prijedlogu Završnog računa Budžeta Opštine Herceg Novi za 2020.godinu, Prijedlog Odluke o istupanju Opštine Herceg Novi iz Zajedničkog uslužnog i koordinacionog društva za vodosnadbijevanje i odvođenje otpadnih voda za crnogorsko primorje i Opštinu Cetinje „Vodakom“ DOO Tivat, Prijedlogu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Budžetu opštine Herceg Novi za 2021.godinu.

Na dnevnom redu su i Izbori i imenovanja, kao i niz tačaka vezanih za postavljanje objekata kanalizacione infrastrukture, lokalnih puteva, trafostanica te izvještaji o radu JU „Gradski muzej Mirko Komnenović i galerija Josip Bepo Benković“ za 2020. godinu, JU „Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi“ za 2020. godinu i „Parking servis“ doo Herceg Novi za 2020. godinu o realizaciji Programa obavljanja komunalnih djelatnosti.

Novski odbornici raspravljaće i o Prijedlogu Odluke o visini vlasničkog udjela Opštine Herceg Novi u stonoteniskom klubu „Novi“, Prijedlogu Odluke o utvrđivanju dodatka na osnovu zarada zaposlenih u JU „ Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi“, Prijedlogu Odluke o stavljanju van snage Odluke o izgradnji građevinskih objekata („Sl.list RCG-opštinski propisi“ br.32/98 i 08/04) te Prijedlogu Odluke o stavljanju van snage Odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta („Sl.list RCG-opštinski propisi“, br.9/03, 8/04, 38/04 i 13/05) i drugim tačkama.

 

Sjednica bi trebalo da počne u 10 h.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci