SNP će tražiti da odbornice u Herceg Novom vrate mandatFOTO: SNP

On je to rekao, komentarišući to što su donedavno članice Glavnog odbora SNP CG i odbornice u hercegnovskom lokalnom parlamentu Slavica Božović i Milica Kostić napustile tu partiju, nesaglasne zbog odluke da se uđe u manjinsku vladu.

„Iz medija dobijamo informaciju da su odbornice iz OO HN napustile klub odbornika SNP HN i da će samostalno ubuduće djelovati. Mi ćemo donijeti na partijskim organima odgovarajuću odluku u vezi sa tim i suspendovaćemo svako takvo djelovanje, koje narušava jedinstveno i cjelovito funkcionisanje partije“, rekao je Vukić.

On je naveo da neće dozvoliti da pojedinci narusavaju ugled SNP-a.

„Taj plan od njih dvije je pripreman vec duže vrijeme, obzirom da su nezadovoljne svojim pozicijama u lokalnoj vlasti, a koje je SNP dobio raspodjelom. SNP će tražiti da vrate mandate partiji jer građani nijesu njih glasali nego program partije i ciljeve koje smo prezentovali građanima za vrijeme izborne kampanje“, ukazao je Vukić. 

Građani su ih glasali, kako je istakao, i zbog ranijeg vršenja vlasti od strane SNP-a u Herceg Novog

„Smatramo to nekorektnim, nepoštenim i krađom izborne volje birača koji su prvenstveno dali glas SNP-a u u Herceg Novom“, rekao je Vukić. 

 

 
 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga