SNP Herceg Novi zadovoljni zbog potpisivanja Temeljnog ugovoraFoto; Iz saopštenja SNP

Sa posebnom pažnjom smo pratili i iščekivali ovaj događaj. Da je bilo lako-nije. Da je bilo kritika, spočitavanja, čak i uvreda – bilo je. Prozivani, nazivani izdajnicima. Ali, isplatilo se. Isplatilo, jer danas, poslije toliko neodlučnosti, odugovlačenja i kalkulisanja bivše Vlade, punog srca i sa ponosom možemo da kažemo da smo ispunili naš glavni prioritet koji smo postavili prilikom ulaska u 43. Vladu.

SNP CG je na ovaj način ispunila obećanje koje je dala svim vjernicima SPC u Crnoj Gori, kao i našim biračima. Još jednom smo pokazali i dokazali da SNP drži do date riječi i da nikad nismo iznevjerili građane. Sada nas očekuju ostale važne – životne teme i posvećenost drugim prioritetima koji stoje pred Crnom Gorom.

Posebno nas raduje što  možemo bez stida i srama, u oči da pogledamo sve naše sugrađane sa kojima smo danima šetali u litijama, branili svetinje. Herceg Novi zna kolika je emocija svih nas utkana u svaki korak, svaku šetnju. Vodila nas je vjera i nada, a nepokolebljivi prkos čuvao od olujnih kiša i udara vjetra. Herceg Novi zna…

Zbog toga sada imamo pravo da budemo ponosni činjenicom da su predsjednica Skupstine i šest ministara Socijalističke narodne partije dali svoj mali doprinos u regulisanju odnosa između Crne Gore i najbrojnije vjerske zajednice u našoj zemlji. Mali, ali istorijski doprinos.

I zato danas imamo pravo da zapitamo kritičare i kritičarke: „Ko su izdajnici“???Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services