Skip to main content


ASTANAK POČEO U 11 SATI

Završen sastanak, nastavak sutra

Današnji pregovori lidera partija koje su pobijedile na izborima 2020. godine završeni su oko 15 časova i 30 minuta. Sastanak nije rezultirao dogovorom i biće, najvjerovatnije, nastavljen sjutra u 10 sati.
Današnji pregovori lidera partija koje su pobijedile na izborima 2020. godine završeni su oko 15 časova i 30 minuta. Sastanak nije rezultirao dogovorom i biće, najvjerovatnije, nastavljen sjutra u 10 sati.Sastanku nisu prisustvovali lider URE Dritan Abazović i predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Medijima danas nije bilo dozvoljeno da uđu i snime i fotografišu početak razgovora, kao što je to bio slučaj prethodnih dana.

Podsjećamo, lider Demosa Miodrag Lekić je prihvaćen za mandatara, ali je nastao problem kod raspodjele ministarskih mjesta.

URA traži da ima kontrolni paket u Vladi i to sa SNP-om i manjinama. Takođe, insistiraju da vode sektor bezbjednosti, iako je i DF tražio upravo taj sektor.

„Tražimo jedno ministarstvo više u odnosu na ostale i da ministri koji su do sada u Vladi ostanu“, rekao je Abazović sinoć nakon sastanka.

Demokrate, Ujedinjena Crna Gora i Prava Crna Gora tvrde da je riječ o klasičnom uslovljavanju od strane URE.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci