Anđela Antunović za Jadran Novi: Godina truda i uspjehaFoto: Crnogorski olimpijski komitet

Za Anđelu Antunović ova godina bila je i više nego uspješna. Nakon učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju, Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Kazanju, Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju, 2021. završava sa posebnim priznanjem najbolje plivačice godine.

„Priznanje je veoma značajno za mene i samim tim sam jako ponosna na sebe i dosadašnje uspjehe“, ističe ona i dodaje da se potajno u sebi i nadala ovome.

„Iskreno, slagala bih kad bih rekla da nisam očekivala, potajno sam se nadala baš zbog truda, rada i takmičenja na kojima sam učestvovala“.

Anđela kaže da je ova godina ostavila veliki uticaj na njenu plivačku karijeru prije svega zbog samog ušešća na Olimpijskim igrama na kojim je, kako dodaje, dala svoj maksimum i predstavila zemlju na najbolji način. Ističe da je 2021. obilježena najvećim takmičenjima, ali i njenim do sada najvećim uspjehom u karijeri. Sada, plan joj je da se više posveti fakultetu i ispitima, što joj je, kako napominje, na prvom mjestu.

„Otplivala sam svoje najbolje vrijeme u karijeri na 100m slobodno. Time mogu da kažem da sam jako ponosna na sebe i rad tokom protekle godine. Nakon tog velikog takmičenja uslijedila je manja pauza, a zatim Evropsko prvenstvo u Kazanju u novembru, pa nakon njega Svjetsko prvenstvo u Abu Dabiju sad u decembru…. Sad mi je fakultet na prvom mjestu i samim tim želim da se tome više posvetim“, zaključila je ona u razgovoru za Jadran Novi.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga