Brat potvrdio: Novak ponovo uhapšen, prijeti mu deportacija(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Novinarka Ksenija Pavlović Mekatir je na Tviteru objavila da se čula sa ocem Novaka Đokovića koji joj je rekao da je Novak uhapšen!

Vijest je potvrdio i Novakov brat Đorđe.

„Besane noći za cijelu familiju. Prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko vjeruje u svoje ideale i da je veliki čovjek i izborio se ne samo za sebe već za cio svijet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je donio odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da očigledno ministar unutrašnjih poslova iznad suda“, rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

„Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i posljednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. Novak je sa svojim advokatima u prostorijama gdje je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnosi“.

Iako je sud presudio ranije u korist Đokovića, očigledno da je ministar za Imigracije Vlade Australije iz, zasad, nepoznatog razloga, poništio vizu najboljem teniseru planete.  Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services