• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Budim i Budućnost najuspješniji u jesenjem dijelu sezone, Novljani treći

Stonoteniski savez Crne Gore

Budim i Budućnost najuspješniji u jesenjem dijelu sezone, Novljani treći

U SC Verde u Podgorici, 24. i 25. septembra, održan je prvi turnus za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Ovo je prvo takmičenje u organizaciji Stonoteniskog saveza Crne Gore za sezonu 2022/23 i odlična priprema za predstojeća međunarodna prvenstva.
U SC Verde u Podgorici, 24. i 25. septembra, održan je prvi turnus za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Ovo je prvo takmičenje u organizaciji Stonoteniskog saveza Crne Gore za sezonu 2022/23 i odlična priprema za predstojeća međunarodna prvenstva.U kategoriji mlađih kadeta, takmičilo se osam ekipa. Najbolji su bili igrači STK „Budućnost“ iz Podgorice sa svih sedam pobjeda. Drugo mjesto zauzeo je STK „Valdanos“ iz Ulcinja sa šest pobjeda i jednim porazom, a treće mjesto STK „Novi“ iz Herceg Novog sa pet pobjeda i dva poraza.

U kategoriji mlađih kadetkinja, takmičile su se 4 ekipe, nakon što je STK “Budućnost” neočekivano izostao sa takmičenja. Takmičarke STK „Budim“ iz Berana, zauzele su prvo mjesto sa maksimalnim rezultatom i postale su šampionke u jesenjeg dijela sezone. Na drugom mjestu STK „Valdanos“ iz Ulcinja sa dvije pobjede i jednim porazom (1:3 od STK „Budim) i treće mjesto STK „Jedinstvo“ iz Bijelog Polja, sa jednom pobjedom i dva poraza.

Najbolji takmičari iz svih crnogorskih klubova nastupiće naredne nedelje na najvećem međunarodnom takmičenju u organizaciji STSCG – WTT Youth seriji, te je ovo bila dobra priprema za međunarodni nastup koji ih čekaKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga