• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Članovima Karate kluba „Bijela“ uručena priznanja za ostvarene rezultate

svaka čast za ove mlade ljude

Članovima Karate kluba „Bijela“ uručena priznanja za ostvarene rezultate

Članovima Karate kluba “Bijela” – Sofiji Mikulić, Nemanji Mikuliću i Nenadu Đuričiću jutros je predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić uručio priznanja za izvanredne rezultate koje su postigli na Prvenstvu malih zemalja Evrope u Lihtenštajnu, odnosno na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Češkoj.
Članovima Karate kluba “Bijela” – Sofiji Mikulić, Nemanji Mikuliću i Nenadu Đuričiću jutros je predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić uručio priznanja za izvanredne rezultate koje su postigli na Prvenstvu malih zemalja Evrope u Lihtenštajnu, odnosno na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Češkoj.Podsjećamo, Nemanja i Nenad su osvojili bronzane medalje u Pragu, u kategorijama mlađi senior i kadeti, dok je u Vaduzu u Lihtenštajnu Sofija postala vicešampionka malih zemalja Evrope, kategorija kadeti.
Predsjednik Katić je čestitao mladim perspektivnim sportistima na osvojenim medaljama i priznanjima, ističući da se radi o velikim uspjesima – njihovim lično, ali i grada Herceg Novog i države Crne Gore.
 „Svakodnevno zalaganje i velika upornost se na kraju isplati. U velikim konkurencijama od po nekoliko hiljada takmičara, naši Novljani i Novljanke iz KK “Bijela” su već napravili zavidne rezultate. Od srca im čestita  i želim još puno uspjeha u narednom periodu“, poručio je Katić.
Trener KK “Bijela” i selektor kadetske karate reprezentacije Crne Gore, Slađan Mikulić, zahvalio se predsjedniku i rukovodstvu Opštine na više puta iskazanoj podršci, ali i najavio “buran period”, veliki trud i zalaganje na Svjetskom prvenstvu u Turskoj za dvadesetak dana, u cilju odbrane Nemanjine bronzane medalje sa Svjetskog prvenstva u Čileu, 2019. godine.
Sa talentovanim karatistima razgovarali su i potpredsjednici Opštine, Mirko Mustur i Miloš Konjević, te menadžer Opštine, Dušan Vukić, koji su im poželjeli sreću na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Koniji, Turska.


Komentari

2 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kolika je novčana nagrada??!!

Iz kojeg razloga Vas interesuje koliko je novcana nagrada?


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services