• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Crna Gora i Herceg Novi domaćini Evropskog prvenstva za medije u tenisu 2022. godine

Crna Gora i Herceg Novi domaćini Evropskog prvenstva za medije u tenisu 2022. godineFoto: Pixabay

Od 12.-19. septembra održano je Svjetsko prvenstvo medija u Velom Lošinju uz učešće 80 novinara iz 16 zemalja. Promoter prvenstva je bio Rodžer Federer. Crnu Goru je predstavljao Dado Miletić koji je sa uigranom ekipom Sportskog centra, direktorom Radovanom Ralevićem i vrijednom Jelenom i Jovanom osmislio prezentaciju Crne Gore i Herceg Novog kako bi pokušali da dovedu jedno ovako atraktivno takmičenje u Herceg Novi.

Nakon prezentacije naše zemlje i ostalih aplikanata, delegati su odlučili da ukažu čast Herceg Novom.

“Ovo je velika stvar za naš grad, dovesti 50-100 novinara u grad koji sve sami plaćaju znači da punimo kapacitete u vansezoni a što je najvažnije – riječ je o novinarima, što je besplatna prezentacija Herceg Novog u svijetu. Upoznajući ih vidio sam koliko su svakodnevno pisali na portalima svojih medija o Lošinju. U razgovoru sa poslenicima turizma dobio sam podatak da samo taj turnir podiže prve godine 18% broj gostiju zbog novinara koji animiraju sunarodnike da posjete Hrvatsku. Napominjem da je ovo ideja direktora Ralevića, naše dvije vrijedne radnice Jelene i Jovane i mene kao teniskog radnika“, kazao je Miletić.

Kako dodaje, bilo mu je zadovoljstvo da njhove ideje pretoči u djelo u Lošinju.

 

“Evropsko prvenstvo medija je dobijeno, sad je loptica prebačena u Herceg Novi koji mora da iskoristi ovu priliku i, teniskim riječnikom, dobije ovaj važan meč“, zaključio je Miletić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga