Skip to main content


Crnogorski vaterpolisti počeli pripremeArhiva, foto: tvcg

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore okupila se danas u Kotoru i počela pripreme za prvi zvanični meč u 2022. godini, duel sa Mađarskom u Đeru u prvom kolu evropskog dijela kvalifikacija za Svjetsku ligu.

Selektor Vladimir Gojković zbog problema sa koronavirusom i obaveza u klubovima, nije mogao da računa na sve igrače.

Pripreme će na rekonstruisanom bazenu u Kotoru odraditi Dejan Lazović, Petar Tešanović, Alen Isljamović, Darko Đurović, Milija Mandić, Uroš Čučković, Vladan Spaić, Vlado Popadić, Marko Petković, Aleksa Ukropina Vasilije Radović, Danilo Radović, Luka Murišić, Martin Gardašević, Uroš Vučurović, Jovan Vujović, Dušan Matković, Đorđije Stanojević, Vuk Drašković i Aljoša Mačić.

Sa priprema u Kotoru zbog obaveza u klubovima odsutni su Dušan Banićević, Savo Ćetković, Miroslav Perković i Marko Mršić. 

Spisak od 13 igrača koji putuju za Đer, selektor Gojković će saopštiti, na dan puta, u nedjelju 16. januara. 

Selektor Gojković sa svojim saradnicima, odredio je i spisak igrača koji su sada odsutni zbog obaveza u klubovima ili zdravstvenih razloga, a biće pozivani u narednom periodu i konkurisati za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje je na programu od 13. do 28. maja u Japanu.

Pored navedenih igrača tu su još Bogdan Đurđić, Slaven Kandić, Dimitrije Obradović, , Andrija Korać, Marko Milić.

Računa se na još jedan broj mladih reprezentativaca koji su već bili pozivani na prethodnom okupljanju u Nikšiću.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare