Skip to main content


ZAVRŠENO 57. SVJETSKO PRVENSTVO U RIBOLOVU IZ BRODA

Damjanoviću bronzano odličje, reprezentacija Crne Gore četvrta

Večeras će u Albufeiri (Portugal) proglašenjem najboljih biti završeno 57. Svjetsko prvenstvo u ribolovu iz broda za seniore, na kojem je član reprezentacije Crne Gore Zdravko Damjanović osvojio bronzanu medalju.
Večeras će u Albufeiri (Portugal) proglašenjem najboljih biti završeno 57. Svjetsko prvenstvo u ribolovu iz broda za seniore, na kojem je član reprezentacije Crne Gore Zdravko Damjanović osvojio bronzanu medalju.I ostali naši reprezentativci bili su na zavidnom nivou ( Marko Radosavljwević je bio 13, Radovan Popović 24, Ivan Dejanović 27……) . Svjetski prvak postao je Juan Pato iz  Portugala, dok je srebrna medalja pripala Danijelu Mendozi  iz Španije.

Reprezentacija Crne Gore za koju su pored navedenih nastupali još Dejan Sijerković i Aleksandar Pejović osvojila je četvrto mjesto, ostavljajući iza sebe prošlogodišnje šampione reprezentaciju Hrvatske. Zlatna medalja pripala je reprezentaciji Portugala, srebrna Italiji, a bronzana Španiji.

„Još jednom smo pokazali da i pored skromnije takmičarske opreme možemo ravnopravno da se nosimo sa najboljim reprezentacijama. Nadamo se da će nakon ovog Ministrstvo sporta i mladih znati da cijeni postignute rezultate i značajnije finaNsijski pomogne naše aktivnosti“ istakli su u Savezu za sportski ribolov na moru Crne Gore.

 

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci