Registracija učesnika počeće u 15 sati

Druga Međunarodna brdska trka Luštica Bay Uphill Race

Druga Međunarodna brdska trka Luštica Bay Uphill Race biće održana danas od 16 časova u sklopu Evropske nedjelje mobilnosti.
Druga Međunarodna brdska trka Luštica Bay Uphill Race biće održana danas od 16 časova u sklopu Evropske nedjelje mobilnosti.


Foto: Lušticabay

Registracija učesnika počeće u 15 sati.

Na jednom mjestu okupiće se biciklisti i trkači koji će se nadmetati u obje discipline. Domaćini su Luštica Bay i The Chedi Luštica Bay Hotel, a organizator Multisport akademija Mayer.

Broj slotova u trci je ograničen, a ukupno će biti 20 slotova za biciklizam, 20 slotova za trčanje i 20 slotova za multisport tj. kombinovano biciklizam i trčanje. U totalnom zbiru biće 40 startova na biciklu, 40 startova na trčanju i 60 sportista u svim disciplinama. Ukupna dužina staze je dva kilometra, sa visinskom razlikom od 180 metara i usponima koji dosežu čak i do 25 odsto nagiba. Trke se održavaju u muškoj i ženskoj kategoriji.

Pobjednici će biti proglašeni u sljedećim kategorijama: TOP 3 u muškoj i ženskoj kategoriji u biciklizmu, tri najbolja takmičara u muškoj i ženskoj kategoriji u trčanju, kao i tri najbolja takmičara u multisport disciplini, takođe u muškoj i ženskoj kategoriji. Posebno priznanje očekuje najbržeg takmičara i najhitriju takmičarku u ukupnom vremenu u biciklizmu i trčanju, koji postaju Kralj i Kraljica brda. Pobjednicima će biti dodijeljene medalje i pehari.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga