Turnir u Tivtu

Džudo klubu „Igalo“ pehar za najbolju ekipu poletarki

Tokom vikenda održan je VI Međunarodni dzudo kup „Tivtt“ u organizaciji džudo kluba „Tivat“ .
Tokom vikenda održan je VI Međunarodni dzudo kup „Tivtt“ u organizaciji džudo kluba „Tivat“ .


Foto: DŽK Igalo

Turnir koji je okupio oko 500 takmicara, odnosno 39 kluba iz cijele Crne Gore, Srbije Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a od toga, za džudo klub „Igalo“ 17, u različitim uzrasnim i težinskim kategorijama.

U konkurenciji mlađih poletarki, Kalina Dabović u kategoriji do -19kg, osvojila je bronzanu, dok je Marija Braunović, u kategoriji +43kg osvojila zlatnu medalju. U konkurenciji poletarki, Mihaila Kokot u kategoriji do -34kg je i ovog vikenda osvojila zlatnu medalju, pobjedivši tri protivnika.

U konkurenciji mladjih pionirki, u kategoriji do -48kg, Nikolina Kokot osvojila je zlatnu medalju, dok je mlađa pionirka Natalija Braunović osvojila srebrnu, u kategoriji +56kg .

U konkurenciji mladjđ pionira, Vuk Andrić i Mitar Kokot su izgubili u repasažnim borbama za bronzanu medalju.
U konkurenciji kadetkinja, u kategoriji do -63kg, Nikolina Andrić je zauzela treće mjesto.

“ Turnir u Tivtu je za par mojih takmičara, bilo prvo takmičenje i mogu reci da su se odlično snašli. Bilo je tu izgubljenih borbi za treća mjesta, ali za prvi put, odlično! Ponosna sam na moje poletarke, zbog kojih i jesam dobila pehar za najbolju ekipu. Pokazali smo da zajedno možemo mnogo i trudiću se da i u budućnosti težimo prema tome. Narednog vikenda gostujemo na turniru u Mokošici“, kazla je Katarina Mustur, trener džudista „Igala“.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga