Ivanović na Maldivima, Igalo dobija pojačanjaFoto: Vasilije Popović, preuzeto sa FB Igalo

Jedan on ponajboljih u dresu tima sa „Solile“ štoper Marko Ivanović odlučio se da promijeni sredinu, stekne još veće iskustvo i samim tim doprinese sada već novom klubu što bolje rezultate.

Ivanović koji je u prvom dijelu sezone uz Mučalicu i kapitena Đurkovića bio stub odbrane odlučio se za inostrani angažman, a njegov novi klub je Da Grande Sports Club iz grada Male na Maldivima.

Inače, dijete Igala 1929, Marko Ivanović je treći igrač iz Crne Gore koji je u ovom prelaznom roku pronašao izuzetno kvalitetan inostrani angažman.

„Takođe, želimo da obavijestimo javnost da talentovani igrači Igala 1929: Perović, Petrović, Ilić i Bjelica imaju ponudu za novu sredinu, ali UO FK Igala 1929 i stručni štab odlučili su da u ovom dijelu sezone ostanu na „Solilima“. Naravno, u narednim danima očekujemo i nova pojačanja, odnosno povratak nekolicine igrača koji su ponikli u Fudbalskom klubu Igalo 1929, kao i zvaničan termin prozivke koju će obaviti šef stručnog štaba Igor Raičević. Ovim putem želimo da se zahvalimo Marku na dosadašnjoj saradnji i poželimo mu puno uspjeha u novoj sredini“, navodi se u saopštenju kluba.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services