ŽKK Primorje

Košarkašice Primorja započinju novu sezonu u WABA ligi

Takmičenje WABA U17 lige počinje danas, a Primorke raspored vodi u Podgoricu gdje će se odigrati prvi turnir. Košarkašice Primorja će u okviru prvog kola odigrati dvije utakmice, prva je danas u 10 časova protiv podgoričke ekipe Budućnost Bemax, a drugi meč je u nedjelju u 10 časova protiv ekipe Banovići.
Takmičenje WABA U17 lige počinje danas, a Primorke raspored vodi u Podgoricu gdje će se odigrati prvi turnir. Košarkašice Primorja će u okviru prvog kola odigrati dvije utakmice, prva je danas u 10 časova protiv podgoričke ekipe Budućnost Bemax, a drugi meč je u nedjelju u 10 časova protiv ekipe Banovići.Kako je ekipa Brod na Savi odustala od takmičenja, a trebala je biti na turniru u Podgorici, utakmice te ekipe će biti registrovane službenim rezultatom 20:00.
Primorke su prošlogodišnje šampionke WABA U15 lige, a ove sezone će se sa podmlađenom ekipi naći u starijoj kategoriji.
Ekipu Primorja na ovom prestižnom takmičenju u sezoni 2022/23. predstavljaju sljedeće igračice: Sanja Pavlović (kapiten), Kristina Ilić, Ljube Andrić, Teodora Brković, Lana Mijajlović, Anja Mandić, Vladana Pajović, Aleksandra Dragićević, Lea Gazdić, Antonija Kozulić, Anastasija Kasalica, Jana Jevtović, Ilijana Brković, Ksenija Ercegović i Anja Adžić.
Našim Primorkama, stručnom štabu i Upravi kluba želimo puno uspjeha u predstojećoj takmičarskoj sezoni.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga