• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Lalošević zatvorio 14. Klupsko svjetsko prvenstvo u ribolovu na moru, u Herceg Novom

Lalošević zatvorio 14. Klupsko svjetsko prvenstvo u ribolovu na moru, u Herceg Novom
Navedenoj svečanosti su pored ministra prisustvovali i čelnici opština Herceg Novi i Tivat, predstavnici Evropske ribolovne asocijacije, kao i predsjednik Saveza za sportski ribolov na moru, Mladen Rostović.

„Organizacija navedenog prvenstva doprinosi povećanom interesovanju i omasovljavanju klubova za sportski ribolov na moru, sticanju novih znanja i iskustava, upoznavanju sa novim ribolovnim tehnologijama u proizvodnji ribolovne opremei pribora, povezivanju sa drugim nacionalnim federacijama i unapređenju sportske saradnje.

Takođe, organizacija ovog takmičenja poslužiće kao odlična promocija i prezentacija prirodnih ljepota i kulturne baštine u Crnoj Gori, a daće doprinos i afirmaciji novog segmenta naše turističke ponude – sportsko-rekreativnog ribolova, što sve doprinosi valorizaciji turističkih kapaciteta i popularizaciji Crne Gore“, kazao je između ostalog ministar Lalošević.

Na 14. Klupskom svjetskom prvenstvu u ribolovu na moru, koje se održalo u Herceg Novom, uručeni su pehari i medalje najboljima iz Italije, Hrvatske i Francuske.“Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga