Džudo klub „Igalo“

Mihaila Kokot najbolja poletarka džudo turnira u Podgorici

Tokom vikenda je održan XII Međunarodni, memorijalni judo turnir “Dr. Šćepan Simanić” u Podgorici. Na turniru je učestvovalo oko 350 takmičara, uzrasta do kadeta iz cijele Crne Gore i zemlje regiona.
Tokom vikenda je održan XII Međunarodni, memorijalni judo turnir “Dr. Šćepan Simanić” u Podgorici. Na turniru je učestvovalo oko 350 takmičara, uzrasta do kadeta iz cijele Crne Gore i zemlje regiona.Takmičari džudo kluba “Igalo” su osvojili tri zlatne medalje i jednu bronzu.

U konkurenciji mlađih poletarki, Marija Braunović do +42kg osvojila je zlato. U konkurenciji poletarki do -34kg Mihaila Kokot uz tri pobijede je osvojila zlato i pehar kao najbolja poletarka na turniru. U konkurenciji mlađih pionirki, Nikolina Kokot do -48kg je takođe osvojila zlatnu medalju. U konkurenciji starijih pionira, Neđo Radović u kategoriji do +78 je osvojio treće mjesto.

Trener Katarina Mustur, ističe da je rezultatima jako zadovoljna i ponosna na osvojene medalje.

“S obzirom da nas je uhvatilo jako nevrijeme i u zadnji momenat smo odlučili da li da idemo, nisam ni razmišljala o mogućim rezultatima, koji su zaista bili izvandredni. Naredni vikend nas očekuje turnir u Tivtu”, kaže Mustur.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga