Stonoteniski klub „Novi“

Na prvom ekipnom turnusu u stonom tenisu Novljani osvojili prvo mjesto

U subotu i nedjelju 29. i 30. oktobra u Sportskoj dvorani podgoričkog hotela „Voco“ odigran je prvi ekipni turnus u stonom tenisu za kategoriju kadeta.
U subotu i nedjelju 29. i 30. oktobra u Sportskoj dvorani podgoričkog hotela „Voco“ odigran je prvi ekipni turnus u stonom tenisu za kategoriju kadeta.Nastupilo je devet ekipa iz svih crnogorskih klubova. Aktuelni prvak, stonoteniski klub „Novi“ nastupio je u sastavu:

Luka Karanović, Đorđe Rahović, Alen Sukulica i Milan Vučetić.

Ostvaren je odličan rezultat jer su Novljani završili na prvom mjestu sa maksimalnih osvojenih osam pobjeda.

Prvoga dana odigrali su četri meča i pobjedili su STK „Spin“ iz Podgorice, STK „Budim“ iz Berana, STK „Budućnost“ iz Podgorice i STK „Valdanos“ iz Ulcinja.

Drugog dana odnijeli su pobjede nad STK „Lovćen“ sa Cetinja, STK „Nikšić“, STK „Gorštak“ iz Kolašina i STK „Jedinstvo“ iz Bijelog Polja.

Dominantan nastup mladih Novljana rezultat je permanentnog i posvećenog rada uprave i trenera kluba sa mlađim kategorijama koji sa vremenom izrastaju u sjajne sportiste i takmičare pa je ujedno i poziv roditeljima da dovedu svoju djecu u Sporski centar Igalo gdje se svakog radnog dana od 16 do 19 časova radi sa djecom koja uče prve stonoteniske korake i upoznavaju prije svega zdrav i lijep sport koji razvija psihofizičke sposobnosti kod djece.

Sve informacije se mogu dobiti kod trenera Branka Cubovića na broj telefona: 068473593

Drugi ekipni turnus iz kalendara Stonoteniskog Saveza Crne Gore nastaviće se na proljeće naredne godine.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga