• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Najmlađe košarkašice Primorja debitovale pobjedom na turniru mini basketa

ŽKK Primorje

Najmlađe košarkašice Primorja debitovale pobjedom na turniru mini basketa

Najmlađe Primorke su pošle stopama starijih saigračica i ostvarile pobjedu na turniru Mini basketa koji je održan u Tuzima. U prvoj utakmici savladale su ekipu Tara Basket iz Kolašina rezultatom 65:40 (13:2;21:13;16:10;15:15)
Najmlađe Primorke su pošle stopama starijih saigračica i ostvarile pobjedu na turniru Mini basketa koji je održan u Tuzima. U prvoj utakmici savladale su ekipu Tara Basket iz Kolašina rezultatom 65:40 (13:2;21:13;16:10;15:15)Ekipa Primorja je bila najbrojnija na turniru, sa ukupno 19 igračica, a trener je minutažu rasporedio podjednako na sve. Male Primorke su tokom cijele utakmice diktirale ritam i utakmicu privele kraju u svoju korist.
Najbolja igračica na terenu je bila Petra Sučević sa 26 poena, Simeona Spaić je postigla 10, Elena Mandić 6, Marija Kosić 5, Sara Prlainović 5, Jovana Rikalo 4, Maša Lacman 2, Doroteja Šumar 2, Teodora Čubrilo 2, Nikolija Zejak 2, Magdalena Drašković 1, a igrom su pobjedi doprinijele i Mia Milošević, Anđela Jančić, Mitrana Setenčić, Talija Lazović, Tamara Tomašević, Ena Bašlin, Nađa Savković i Miljana Rikalo.
U drugoj utakmici koja je bila na programu sam sat vremena nakon prve, Primorke nisu imale snage da se suprotstave jakoj ekipi Sea Stars i izgubile su meč rezultatom 41:26.
U narednom kolu Primorke na svom terenu dočekuju ekipu Bijela iz Bijele.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga