Skip to main content


Novak Đoković u Crnoj Gori: Posjetio svoje rodno seloFoto: Internet

Najbolji sportista svijeta Novak Đoković otkazao je učešće u Montrealu i sve je izglednije da će propustiti cjelokupnu američku turneju, što znači da će njegov ljetnji odmor duži nego ikad. Nakon osvajanja sedme titule na Vimbldonu teniser vrijeme provodi u Crnoj Gori.

Vidjeli smo ga kako gura automobil na treninzima ili kako se kupa u izuzetno hladnoj rijeci, a sada iz naše zemlje stižu prelijepi kadrovi. Novak Đoković je dio svog odmora potrošio na igranje tenisa sa klincima!

Novak je bio u posjeti Jasenovom polju, mjestu iz kojeg potiču Đokovići, a sa svojim daljim rođacima prisustvovao je organizovanoj proslavi familije. Nema sumnje da je Novak Đoković bio glavni gost, iako se on ničim nije isticao u društvu svojih rođaka.
Na internetu su se pojavili snimci koje je okačio njegov rođak Milan Đoković, a na kojima se vidi kako Novak uživa u društvu. Jedan od najboljih sportista današnjice prvo je sa djecom iz Jasenovog polja neobavezno igrao tenis na improvizovanom terenu, a zatim se i pozdravio sa jednim starijim navijačem koji mu je prišao.

Njih dvojica su se izgrlili, a čovjek je kasnije i poljubio Novaka Đokovića, koji se nasmijao tokom susreta sa ovim gospodinom.

Pogledjate kako se Novak igrao sa djecom:

A zatim i kako se pozdravio sa čovekom koji mu je prišao:

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci