karate

Novljanin Nenad Đuričić osvojio zlato na Gran priju Hrvatske u Samoboru

Crnogorski karatisti nastup na Gran priju Hrvatske u Samoboru završili su sa 18 medalja – po šest zlatnih, srebrnih i bronzanih.
Crnogorski karatisti nastup na Gran priju Hrvatske u Samoboru završili su sa 18 medalja – po šest zlatnih, srebrnih i bronzanih.


Foto: KK Bijela

Drugog takmičarskog dana osvojene su tri zlatne, pet srebrnih i četiri bronzane.

Zlatne medalje osvojili su kadet u borbama Nenad Đuričić (Bijela, do 63) i Jovana Damjanović (Omladinac, do 61) i Neda Beljkaš u katama (Potoci, do 13 godina).

Srebrni su bili kadeti Jusuf Saljiu (Omladinac, do 52) i Vuk Vučinić (Iskra, do 63), kao i Veselin Škatarić (Omladinac, 11-12, do 44), Filip Ilinčić (Omladinac, 11-12, do 54) i Ines Terzić (Omladinac, 11-12, preko 54).

Bronzanim odličjima okitili su se kadeti Anes Arifaj (Iskra, do 70) i Mihailo Gojaković (Bar, preko 70), kao i Lazar Ivanović (Panter, dječaci do 11) i Luka Klačar (Potoci, do 14).

Zlatne medalje prvog takmičarskog dana osvojili su juniori Balša Vojinović (Iskra, do 55), Andrija Danilović (do 68, Omladinac) i Helena Backović (do 48, Omladinac).

Srebrni je bio mlađi senior Bara Lazar Jovović (do 75), dok su bronzana odličja osvojili junior Omladinca Emre Saljiu (do 76) i mlađi senior Bara Nemanja Jovović (preko 84).

Turnir u Samoboru bio je posljednja provjera crnogorskim karatistima za šampionat Evrope za kadete, juniore i mlađe seniore, koji je na programu od 3. do 5. februara.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga