Održana Skupština VPSCG
Jednoglasno je usvojen Zapisnik sa Izborne Skupštine VPSCG održane 15. maja 2021. godine. Za nove članove UO VPSCG jednoglasno su izabrani izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i izvršni direktor CEDIS-a Vladimir Čađenović.

Usvojena je Odluka o izmjenama i dopunama Statuta VPSCG. Usvojen je plan realizovanih aktivnosti sa planom rada do kraja kalendarske godine i finansijskog plana za 2021. godinu, kao i Izvještaj o utrošenim sredstvima dobijenih od Uprave za sport i mlade.

Usvojen je Pravilnik o registraciji i pravu nastupa vaterpolista u VPSCG. Takođe, sve jednoglasno.

„Ova godina je bila izuzetno zahtjevna za naš Savez, i što se tiče takmičarskog dijela, a pogotovo finansijskog. Imali smo veliki broj vaterpolo takmičenja tokom cijele godine, naše četiri selekcije su učestvovale na brojnim velikim šampionatima, i nastavili smo kontinuitet osvajanja medalja, preko zlata u Svjetskoj ligi, do bronze mlade reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Naši plivači su takođe učestvovali na brojnim takmičenjima, a do kraja godine gledaćemo ih i na Evropskom i na Svjetskom šampionatu u malim bazenima. Zahvaljujem se našim sponzorima, kao i Upravi za sport i mlade za podršu u ovoj godini. Ali, kao što sam i ranije kazao, da bi našim sportistima obezbijedili još bolje uslove za rad, i ostali kandidati za velike rezultate, potrebna je još veća finansijska i infrastrukturna podrška, prvenstveno države“, poručio je predsjednik VPSCG dr Đuro Marić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga