Prašović poražen bez otporaDilan Prašović

Dilan Prašović sinoć je u ringu i na nogama ostao samo dva minuta i 58 sekundi – izgubio je od Ajzaka Čembrlena u meču za internacionalnu IBF titulu u Londonu, bez borbe, bez otpora, nakon tri udarca u tijelo.

Novljanski bokser je razočarao i svjestan je toga, pa je uputio – izvinjenje.

„Bez obzira na sve nepovoljne okolnosti koje su me pratile u kratkim pripremama za ovaj meč, nemam opravdanja za ovako loš nastup i poraz koji sam dozivio sinoć“, rekao je Prašović.

 U septembru je Prašović na isti način, u trećoj rundi, završio duel karijere, protiv Lorensa Okolija za svjetsku kruzer titulu u WBO federaciji, u glamuroznom spektaklu na Totenhemovom stadionu, u glavnoj uvodnoj borbi za meč Usik – Džošua.

„Očito da sam precijenio sebe, a potcijenio Okolija i Čembrlena koji već pripadaju ili će u narednim godinama biti dio svjetske bokserske elite“, rekao je Prašović.

„Znam da sam svojom borbom razočarao mnoge ljubitelje boksa u Crnoj Gori, i ovom prilikom želim da im se izvinim, iako nikome nije teže nego meni trenutno“, kazao je Prašović.

Prije dva londonska duela imao je 15 pobjeda, a nakon mečeva i lakih poraza sa Britancima njegova karijera je na prekretnici.

„Napraviću pauzu do 1. februara i posvetiti se porodici koju sam zapostavio u prethodnih šest mjeseci zbog priprema. U tom periodu dobro ću razmisliti o putu kojim će dalje ići moja bokserska karijera“, kazao je Prašović.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga