• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Prijem u Opštini za košarkaša Vuka Ivelju: Mladi Novljanin dio šampionskog tima i najbolji strijelac finala nezvaničnog prvenstva Evrope za pionire

Predstavnici Opštine uputili su Ivelji čestitke na sjajnim uspjesima

Prijem u Opštini za košarkaša Vuka Ivelju: Mladi Novljanin dio šampionskog tima i najbolji strijelac finala nezvaničnog prvenstva Evrope za pionire

Predstavnici Opštine uputili su Ivelji čestitke na sjajnim uspjesima, koji su rezultat posvećenog rada, predanosti i želje. Uručujući prigodan poklon, poručili su mladom košarkašu da u svom gradu ima podršku za dalji rad i nove pobjede.
Predstavnici Opštine uputili su Ivelji čestitke na sjajnim uspjesima, koji su rezultat posvećenog rada, predanosti i želje. Uručujući prigodan poklon, poručili su mladom košarkašu da u svom gradu ima podršku za dalji rad i nove pobjede.


Foto: Služba za informisanje Opštine Herceg Novi

Takođe, pohvalili su konstantan, temeljan rad KK „Galeb“ sa mlađim kategorijama. Naveli su da će lokalna uprava nastojati da izađe u susret potrebama kluba kada je u pitanju poboljšanje uslova za rad, jer je evidentno da u Novom postoje košarkaški talenti kojima treba omogućiti plodno tlo za razvoj.

Ivelja se zahvalio na prijemu i podijelio utiske sa takmičenja „Slovenija Bol“, nezvaničnog prvenstva Evrope za pionire, koje je bilo njegov prvi nastup za crnogorsku reprezentaciju. Kako je kazao, odigrao je 5 utakmica na kojima je postigao u prosjeku 15 poena, od čega u finalu 25 poena, što mu je donijelo titulu najboljeg strijelca utakmice u kojoj je naša selekcija osvojila šampionsku titulu.

Trener KK „Galeb“, Srđan Mićunović objasnio je da je ovo najznačajnije evropsko košarkaško takmičenje za pionire, a Iveljina dominacija u finalnoj utakmici potvrdila je ozbiljan talenat ovog mladog sportiste, ali i to da se u njihovom klubu radi na ozbiljan i kvalitetan način. Poručio je da, uz Ivelju, „Galeb“ ima više perspektivnih košarkaša koji zaslužuju pažnju, zbog čega se nada podršci grada i nastavku saradnje u cilju unaprijeđenja uslova za trenažni proces i odlazak na takmičenja.

Muška pionirska košarkaška reprezentacija Crne Gore osvojila je u avgustu „Slovenija Bol“, nezvanično prvenstvo Evrope. Izabranici Bojana Bakića su do trofeja nezvaničnog prvenstva Evrope došli sa maksimalnim učinkom, u finalnom meču su savladali Sloveniju 93:84, a crnogorsku selekciju do pobjede su vodili su Vuk Ivelja sa 25 i Miloš Veković sa 23 poena.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga