Skip to main content


stoni tenis

Šampioni iz Herceg Novoga maksimalni

Na prvom turnusu nove sezone u Super ligi stonotenisera u sportskoj dvorani u Igalu aktuelni šampioni stonoteniseri Novoga slavili su sve tri pobjede i najavili da će i u novom prvenstvu biti glavni kandidati za najviši plasman.
Na prvom turnusu nove sezone u Super ligi stonotenisera u sportskoj dvorani u Igalu aktuelni šampioni stonoteniseri Novoga slavili su sve tri pobjede i najavili da će i u novom prvenstvu biti glavni kandidati za najviši plasman.



Ekipa Novoga, za koju i dalje na dvojnu registraciju igraju naši reprezentativci Filip Radović i Filip Radulović i član zrenjaninskog Banata Ilija Majstorović, te jedini Novljanin Jakša Krivokapić i mladi Bjelopoljac Miloš Rahović, zabilježila je sva tri trijumfa.

U prvom kolu Novi je poslije velike borbe u svih sedam partija slavio sa 4:3 protiv novajlije u društvu najboljih gradskog rivala Igala, čije boje u novoj sezoni brani reprezentativac Luka Bakić, te bivši igrači Novoga Zrenjaninac Marko Popović i iskusni Bjelopoljac Bojan Cubović. Igralo se svih sedam pojedinačnih partija a na kraju je slavio ipak kvaliteniji šampionski sastav. Majstorović i Radović bili su najbolji u pobjedničkom timu, a kod poraženih istakao se Bakić.

Novi je u 2.kolu slavio protiv Tivta sa 4:1, a jedini poen Tivćanima donio je novajlija iz Srbije Žarko Đurjdev. Njegovi klupski drugovi Dušan Bulatović i Boris Đukanović, inače nekadašnji prvotimci Budućnosti, nisu usčjeli ozbiljnije da se suprotstave superiornim Novljanima, koji su u 3.kolu takođe sa 4:1 savladali gradskog rivala Boku. Poen Boki donio je Šapčanin Miloš Marinković.

Igalo je do druge pozicije na tabeli došlo pobjedama proltiv Budve 4:0 i Tivta 4:2.

Treća novska ekipa Boka u 1.kolu nakon maratonskog meča sa 4:3 porazila je prošlosezonske vicešampione iz Budve, a u drugom duelu istim rezultatom nadvisila pojačani tim beranskog Budima, koji je prethodno izgubio od Tivta 2:4 a zatim pobijedio Budvu sa 4:2.

Tabela Super lige:

1. Novi 3 3 0 12:5 6
2. Igalo 3 2 1 11:6 4
3. Boka 3 2 1 9:10 4
4. Budim 3 1 2 9:10 2
5. Tivat 3 1 2 7:10 2
6. Budva 3 0 3 5:12 0

Naredni drugi turnus Super lige Crne Gore u stonom tenisu biće opdigran 19. Novembra u Podgorici.



Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci