• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Svečano pušteni u rad reflektori na stadionu FK Arsenal i najavljena nova ulaganja u sportsku infrastrukturu

NA POMOĆNOM STADIONU NOVOG PRVOLIGAŠA FK ARSENAL

Svečano pušteni u rad reflektori na stadionu FK Arsenal i najavljena nova ulaganja u sportsku infrastrukturu

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik FSCG Dejan Savićević svečano su pustili u rad nove reflektore na pomoćnom stadionu novog prvoligaša FK Arsenal.
Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik FSCG Dejan Savićević svečano su pustili u rad nove reflektore na pomoćnom stadionu novog prvoligaša FK Arsenal.


Foto: CG News

Ovim činom je, kazao je predsjednik opštine Željko Komnenović, simbolično najavljeno ulaganje u pobaljšanju sportske infrastrukture u gradu.

„Riječ je o zajedničkom ulaganju Fudbalskog saveza Crne Gore i Opštine Tivat u vrijednosti od preko 123 hiljade eura. Ovo je i najava novih ulaganja u sportsku infrastrukturu i poboljšanje uslova rada FK Arsenal“ kazao je Komnenović.

On je istakao da je cilj da se prvoligaške utakmice Arsenala gledaju u Tivtu.

„Infrastruktura je dotrajala i mi se nadamo da ćemo u saradnji sa FSCG brzo ući u nove investicije. To znači da treba uraditi novu podlogu na stadionu, zamjenu reflektora i izgradnju novih svlačionica. To je investicija oko 700 hiljada eura koja bi omogućila da Arsenal igra utakmice na svom terenu već na proljeće“ naglašava Komnenović.

U okviru svečanosti odigrana je revijalna utakmica između veterana FK Arsenal i sportskih novinara koja je završena rezultatom 4:2Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga