• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • Tivat domaćin Europa Cup-a za klasu ILCA, stiže preko 80 jedriličara iz 14 zemalja

Europa Cup

Tivat domaćin Europa Cup-a za klasu ILCA, stiže preko 80 jedriličara iz 14 zemalja

Jedriličarski klub Delfin u Tivtu od 6. do 9. oktobra organizuje regatu Europa Cup-a za klasu ILCA, treće veliko međunarodno takmičenje kojim tivatski klub nastavlja da pozicionira Crnu Goru na mapi prepoznatljivih evropskih jedriličarskih destinacija.
Jedriličarski klub Delfin u Tivtu od 6. do 9. oktobra organizuje regatu Europa Cup-a za klasu ILCA, treće veliko međunarodno takmičenje kojim tivatski klub nastavlja da pozicionira Crnu Goru na mapi prepoznatljivih evropskih jedriličarskih destinacija.Vrhunska organizacija Balkanskog prvenstva 2019.godine, te prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva za klasu ILCA do 21.godine, preporučili su Tivat i Crnu Goru EurILCA asocijaciji da im povjeri organizaciju predstojećeg takmičenja, koje će okupiti preko 80 takmičara. Prijave su otvorene do 30.septembra, a do sada se prijavilo 65 jedriličara i jedriličarki iz 14 zemalja.

U prilogu ovom mailu pronaći ćete saopštenje za medje, koje donosi informacije o predstojećem takmičenju, kao i oficijelni plakat regate. Molim vas da u cilju promocije Crne Gore i Boke kao vrhunske jedriličarske destinacije- osim sportske, destinacije jednog od najunosnijih vidova sportskog turizma, podijelite ovu informaciju sa svojom publikom i budete naši gosti u Tivtu od 6-9 oktobra 2022.godine.

PR i marketing tim JK Delfin vam stoji na raspolaganju za dogovor i organizaciju svakog vida medijskog praćenja događaja, uz napomenu da će za novinarske ekipe u samim danima takmičenja biti organizovano praćenje sa mora. O detaljima ceremonije otvaranja, koja će ugostiti najviše sportske zvaničnike Crne Gore, obavijestićemo vas u danima koji slijede.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga