Veterani Jadrana

Veteranima VK Jadran prvo mjesto na Evropskom prvenstvu

Na Evropskom prvenstvu za vaterpolo veterane, održanom u Rimu, Jadran veterani osvojili su prvo mjesto u kategoriji 35+. Tim povodom u Opštini Herceg Novi danas je priređen prijem za ekipu i stručni štab, kojima je to drugi put da u Novi donose zlatnu medalju.
Na Evropskom prvenstvu za vaterpolo veterane, održanom u Rimu, Jadran veterani osvojili su prvo mjesto u kategoriji 35+. Tim povodom u Opštini Herceg Novi danas je priređen prijem za ekipu i stručni štab, kojima je to drugi put da u Novi donose zlatnu medalju.Iz kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi, Stevana Katića, podsjećaju da su veterani Jadrana 2018. godine osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju u Kranju, čemu je prethodila bronzana medalja sa Osmog evropskog prvenstva za veterane, održanog u Rijeci 2016. godine.

Veteranima su čestitali Katić, te predsjednik Skupštine opštine Ivan Otović i potpredsjednik Opštine Miloš Konjević.

Katić je istakao zadovljstvo činjenicom da je nastavljen kontinuitet osvajanja medalja sa prethodnih prvenstava.

„Još jednom ste se pokazali kao izvanredna ekipa, kompaktna i složna, koja je za svoj klub i grad osvojila najsjajnije odličje na Evropskom prvenstvu u Italiji. Vaterpolo klub Jadran je simbol Herceg Novog, sadašnja seniorska ekipa ima velike planove za nastavak takmičenja, a vi i vaši uspjesi će im svakako biti dodatni podstrek“, poručio je Katić.

Titulu prvaka Evrope osvojili su Novak Jelić, Siniša Matijašević, Bojan Subotić, Čedo Subotić, Slobodan Slavić, Zoran Sladović, Filip Andrić, Stepan Mladenović, Dejan Čeprnić, Mihovil Martinović, Marko Cebalović, Milan Petrović, Ivan Babić, Darko Mrdak i Večeslav Balčev. Stručni štab novog šampiona Evrope čine Đuro Vlaović i pomoćni trener Boris Obradović.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A djuka vlaovic selektor


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga