Željku Daboviću prvo mjesto na 64. prvenstvu Crne Gore u krosu  Foto: Atletski Savez Crne Gore

Dabović je u konkurenciji seniora na 6.000 metara iza sebe ostavivio drugoplasiranog Vasilija Šćepanovića (AK Nikšić) i trećeplasiranog Miloša Kikića (AK Sparta), osvojivši time prvo mjesto.

„Nikšic kao grad sporta, još jednom se pokazao kao odličan organizator koji je okupio najbolje atletičare u zemlji. Za mene je atletska sezona počela sjajno, osvajanjem prvog mjesta. Sada se okrećem dalje treninzima, jer slijedi naporna atletska sezona“ kazao je Dabović

Kada su u pitanju dame, na takmičenju je najbrža bila Slađana Pejović (AK Nikšić), dok su drugo i treće mjesto osvojile Andrea Saitaj (AK „Rudar“, Pljevlja) i Rada Miladinović (AK „Podgorički Maraton“)

Nacionalno prvenstvo u krosu, održano je u tehničkoj organizaciji AK „Nikšić“, pod pokroviteljstvom ASCG, uz podršku Uprave za sport i mlade.

Na prvenstvu je nastupilo preko 130 atletičara iz atletskih klubova „Budućnost“, „Mornar“, „Lovćen“, „Nikšić“, „Jedinstvo“, „Sanja“, „Lim“, „Sparta“, „Zeta 2012“, „Garač“, „Rudar“, „Orion Ulcinj“ i „Podgorički maraton“, dok su van konkurencije učestvovali članovi AK „Trebinje“.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services