• Početak
  • Vijesti
  • Sport
  • ŽKK „Primorje“ domaćin šestog međunarodnog ženskog košarkaškog turnira

ŽKK Primorje

ŽKK „Primorje“ domaćin šestog međunarodnog ženskog košarkaškog turnira

ŽKK “Primorje” je ovog vikenda organizator šestog međunarodnog ženskog košarkaškog turnira koji će se održati u Sportskom centru Igalo, a pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi.
ŽKK “Primorje” je ovog vikenda organizator šestog međunarodnog ženskog košarkaškog turnira koji će se održati u Sportskom centru Igalo, a pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi.Ovaj trofejni klub koji je nosioc ženske košarke u gradu je poznat u regionu kao odličan domaćin turnira organizovanog u znaku Mimoze i kao učesnik mnogobrojnih međunarodnih turnira širom Evrope.
Ovim povodom, direktorica Primorja Željka Ratković je najavila turnir: “Ovo je već šesti tradicionalni međunarodni turnir koji organizujemo u toku praznika Mimoze, a u goste nam dolaze naši dugogodišnji prijatelji, klubovi sa kojima sarađujemo i viđamo se na mnogobrojnim međunarodnim turnirima. Iz Novog Mesta, grada pobratima stiže nam ekipa Krka na čelu sa Predsjednikom kluba i našim prijateljem gospodinom Jerman Miranom. Sa ovom odličnom ekipom naše Primorke su svake godine u finalu, što ne znači da već sada najavljujemo finalni susret, jer nam stižu još dvije izvanredne ekipe iz BiH.
Iz Fojnice nam dolazi naš stari znanac i prijateljska ekipa Star predvođena Predsjednikom kluba, našim prijateljem Kučuk Samirom. Sa ekipom Star , kao i sa ekipom Krka već imamo odličnu dugogodišnju saradnju.
Iz Banja Luke nam stiže ekipa Feniks, koja će po prvi put učestvovati na našem turniru, a ekipu predvodi Predsjednik kluba, naš dugogodišnji prijatelj Kosić Darko, a ova ekipa je već ugostila košarkašice Primorja.
U ime Primorja i kompletne Uprave kluba svim gostima želim ugodan boravak i dobar provod u našem lijepom gradu, a igračicama želim dobru i fer igru.” izjavila je Ratković


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services