ACG: Putnici da zovu avio-kompanije
Naime, redakciji Portala RTCG jedan od putnika kazao je da let nije realizovan po planiranom redu vožnje, što našoj redakciji ranije danas nijesu mogli da potvrde iz Aerodroma Crne Gore, već su nas uputili na Wizz Air, do čijeg predstavništva nijesmo uspjeli da dođemo.

U međuvremenu, na sajtu Aerodroma Crne Gore objavljeno je da je očekivano vrijeme leta prema Rimu, umjesto u 9.20h, planirano za 15h.

„Aerodromi Crne Gore pozivaju sve putnike da, prije polaska na put, kontaktiraju avio prevoznike ili agencije preko kojih su kupili avionske karte i informišu se o statusu svoga leta“, kazali su iz Aerodroma Crne Gore.

Kriza u svjetskoj avio industriji za sada se, kako su pojasnili, u manjem obimu, odražava na kompanije koje su prethodno potvrdile aranžmane za Crnu Goru zbog čega je, navode, važno da se putnici upoznaju sa svojim mogućnostima i pravima.

„Aerodromi Crne Gore su 100 odsto spremi da izvrše sve svoje planirane zadatke, ali, nažalost, mi ne možemo uticati na odluke ostalih kompanija“, zaključuje se u saopštenju.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga