Aerodromi dočekali milionitog putnika: Poklon – besplatna avionska karta
Aerodromi Crne Gore opslužili su ovogodišnjeg milionitog putnika. To je Iva Simonović koja se jutros oko 10 sati čekirala na Aerodromu Podgorica na let nacionalne avio kompanije, Air Montenegro za Istanbul.

Nju su u terminalnoj zgradi dočekali zamjenik izvršnog direktora ACG, Petar Radulović i v.d. izvršne direktorice kompanije „Air Montenegro“, Dragana Frantov Nikolić.

– Posebno dobro radi aerodrom u Podgorici koji je na preko 92 odsto rezultata iz 2019. godine, dok je Tivat, iz dobro poznatih, nažalost, međunarodnih okolnosti na nekih 45-50 odsto u odnosu na rekordnu 2019. godinu. U ovom trenutku, Aerodrom Podgorica je povezan sa 36 svjetskih destinacija, a Aerodrom Tivat sa njih 30- naveo je Radulović.

V.D. izvršnog direktora nacionalne avio kompanije navela je da joj je čast što je Air Montenegro podržao simboličan doček milionitog opsluženog putnika Aerodroma Crne Gore.

– Posebno nam je drago što smo obradovali putnicu sa leta Air Montenegro za Istabnul- kazala je Frantov Nikolić.

Milionita putnica Aerodroma Crne Gore godine dobila je prigodan poklon – besplatnu avionsku kartu, a tortu je podijelila mališanima koji su se zasladili čekajući polazak.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga